20 Eylül 2017 Çarşamba

10 Temmuz 2013 Çarşamba 14:12 tarihinde eklendi | 1942 defa okundu
11-13 Haziran 2013

Gıda ve Tarım Teşkilatının (FAO) destekleri ile FAS-Ulusal Tarımsal Araştırma Enstitüsü tarafından, 11-13 Haziran 2013 tarihleri arasında, “8. Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliğinde Teknoloji Geliştirilmesi ve Transferi: Araştırmanın Rolü, Gelişme Destekleri ve Çiftçi Birlikleri” başlıklı bir toplantı düzenlenmiş olup, bu toplantıya Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cahit BALABANLI, Sütçüler-Prof. Dr. Hasan GÜRBÜZ MYO Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ve Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet TOLUNAY katılmışlardır.

Üniversitemiz öğretim üyeleri tarafından; “Türkiye ‘de Koyun ve  Keçi Yetiştiriciliği ve Yetiştirici Birlikleri Örgütlenme Sistemi (National sheep and goat breeding program and breeder associations’ collaboration systems of Turkey)” başlıklı sözlü bildiri ve “Türkiye ‘de Orman Kaynaklarında Keçi Yetiştiriciliği: 10 Yılda Öğrendiklerimizden Çıkardığımız Dersler (Goat farming in state forest areas in Turkey: Lessons learnt over ten years) başlıklı poster bildiri sunulmuştur.