22 Temmuz 2017 Cumartesi

Konferans, Yrd. Doç. Dr. Türkay TÜRKOĞLU

26 Aralık 2016 Pazartesi 08:48 tarihinde eklendi | 477 defa okundu

Üniversitemiz Ormancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından, 20 Aralık 2016 Salı günü saat 13.30’da Orman Fakültesi Konferans Salonunda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Köyceğiz Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Türkay TÜRKOĞLU’nun davetli konuşmacı olarak yer aldığı  “Orman Kaynaklarında Sertifikasyon Uygulamaları ve Orman Endüstrisine Yansımaları” başlıklı konferans düzenlenmiştir. Öğretim üyeleri ve öğrenciler tarafından ilgi ile izlenen konferansta, ormancılıkta sertifikasyon sisteminin dünyada ortaya çıkış süreci, orman yönetim sertifikası ve orman ürünlerinde kullanılan koruma ve gözetim sertifikasının (CoC) amacı, işleyişi ve dünyadaki durumu ile ülkemiz ormancılığına ve orman endüstri sektörüne olan yansımaları hakkında bilgiler sunuldu.