20 Eylül 2017 Çarşamba

Ormancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Tolunay Yunanistan-Lamia Teknoloji Üniversitesin ‘de konferans verdi.

10 Temmuz 2013 Çarşamba 14:15 tarihinde eklendi | 1910 defa okundu

Ormancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Tolunay,Erasmus Öğretim Üyesi Değişim Programı” çerçevesinde “Yunanistan-Lamia Teknoloji Üniversitesi (Technological University of Lamia in Greece)” ziyaret ederek,  “Türkiye ‘de Süründürülebilir Orman Yönetimi Uygulamaları (Sustainable Forest Management in Turkey)” başlıklı konferansını verdi.

Aynı üniversitenin Ormancılık Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Anastasia Pantera ile COST - Bilimsel ve Teknik Araştırma Alanında Avrupa İşbirliği Programı (European Co-Operation in the Field of Scientific and Technical Research) kapsamında, “Agroforestry: From ancient wisdom to meeting future challenges” başlıklı proje taslağı üzerinde çalışmalar yapan Doç. Dr. Tolunay, ayrıca üniversite Rektörü Prof. Dr. Konstantinos Anastasiou ‘yu ziyarette bulundu. Görüşmede Rektör Prof. Dr. Konstantinos, Süleyman Demirel Üniversitesi ile sadece ormancılık alanında değil, eğitim verdikleri diğer alanlarda da işbirliği yapmak istediklerini belirtti.