23 Haziran 2017 Cuma

ORMANCILIKTA ÖNLİSANS EĞİTİMİNDE MEVCUT DURUM VE SORUNLAR

28 Aralık 2015 Pazartesi 16:30 tarihinde eklendi | 475 defa okundu
Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen “ORMANCILIKTA ÖNLİSANS EĞİTİMİNDE MEVCUT DURUM VE SORUNLAR” paneli 11 Şubat 2016, Perşembe Günü, Saat: 14.00’de SDÜ Orman Fakültesi Konferans Salonunda yapılacaktır

“Ormancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi” olarak ülke ormancılık eğitimi, ormancılık uygulamaları, ormancılık araştırmaları, vb  gibi konularda bir dizi etkinliklerin yapılması planlanmıştır. İlk etkinlik konusu “ORMANCILIKTA ÖNLİSANS EĞİTİMİNDE MEVCUT DURUM VE SORUNLAR” olarak belirlenmiştir. Bu etkinlik PANEL olarak 11 Şubat 2016, Perşembe Günü, Saat: 14.00’de SDÜ Orman Fakültesi Konferans Salonunda yapılacaktır.

Panel ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Düzenleyen:

Prof. Dr. Ahmet Tolunay              ORUM-Ormancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi

Panel Yöneticisi:

Prof. Dr. Kenan Ok                         İ.Ü. Orman Fakültesi

Panelistler:

Doç. Dr. Yılmaz Çatal                      SDÜ Atabey MYO

Yrd. Doç. Dr. Türkay Türkoğlu    Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Köyceğiz MYO

Yrd. Doç. Dr. M. Güvenç  Negiz                 SDÜ Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz MYO

Yrd. Doç. Dr. Yasin Ünal                SDÜ Yenişarbademli MYO

Yrd. Doç. Dr. Özdemir Şentürk  MAKÜ Gölhisar MYO